Siirry sisältöön

Graafinen suunnittelu

Autamme sinua kaikissa graafisissa tarpeissasi. Meidän kautta onnistuu esim. käyntikorttien, logojen, flyer-esitteiden sekä mainoksien suunnittelu.

Tähti

Tähti

Tähti

Tähti

Tähti

Lue 28 arvostelua >

Miksi valitsisit meidät?

1. Haluamme aidosti ymmärtää tarpeitasi

Meidän tehtävänä on auttaa sinun liiketoimintaasi näkymään. Ja vieläpä edustavalla ja erottuvalla tavalla. Tavoitteenamme on ymmärtää alusta alkaen mitä olet liiketoiminnallasi tekemässä. Näin pystymme rakentamaan teidän liiketoimintaa parhaiten tukevan kokonaisuuden.

2. Luova ja uniikki tyyli

Autamme brändiäsi erottumaan verkossa ja sen ulkopuolella meidän luovalla tyylillä. Meidän vahvuutena on miettiä toteutus laatikon ulkopuolelta, jolloin keksitään hauskoja ja muista toimijoista erottuvia toteutuksia.

3. Ripeä toiminta

Me pysytään aina etukäteen suunnitellussa aikataulussa. Piste.

Meiltä onnistuu

Käyntikortit

Käyntikortti annetaan perinteisesti potentiaalisen asiakkaan käteen. Näin ollen onkin todella tärkeää, että käyntikortti herättää vastapuolessa halutun ensireaktion. Me teemme teille tyylikkäät ja teidän yritystä edustavat käyntikortit.

Logo

Me teemme teille logon, joka jää ihmisten mieleen. Logo voi olla simppeli tai abstraktimpi. Logon suunnittelu lähtee ideasta, joka voi tulla teiltä tai meiltä. Yhdessä onnistumme tekemään logon, joka on helposti tunnistettavissa, muistettavissa ja välittää halutun yrityskuvan.

Roll-upit

Roll-uppien suunnittelu ei olekaan ihan niin yksinkertaista kauraa, mitä voisi luulla. Rajattu tila, viestin pitää erottua selkeästi etäältä ja tietoa ei saa esittää liikaa. Roll-upit on todella näppäriä esim. tapahtumissa, messuilla, esittelytilaisuuksissa ja kauppapaikoilla. Me autamme tekemään teille tyylikkään ja teidän yritystä edustavan roll-upin!

Flyerit, kortit ja kutsut

Esitteiden avulla saa välitettyä halutun viestin suoraan ihmisen eteen. Esitteitä voidaan suunnitella miljoonassa eri koossa, muodossa ja värissä. Me huomioimme suunnittelussa aina sinun toiveet, yrityksesi brändikuva ja esitteen käyttötapa. Näin saadaan suunniteltua käyttötapaan sopiva esite/flyeri.

Mainokset

Visuaalinen mainos Google Adsiin, bannerimainos verkkosivuille, tarinamainos Instagramiin vai tarramainos autoon? Sinä kerrot käyttötarpeen ja me suunnittelemme mainoksen oikeassa formaatissa. Ja sinun yrityksesi tyylillä. Näyttävien mainosten suunnittelu on keskeinen osa yrityksen brändikuvaa, ja sen avulla erottaudutaan kilpailijoista. Tässä me osaamme auttaa.

Lehtimainokset

Lehtimainokset ovat edelleen tehokas tapa saada oma asiakasryhmä kiinnostumaan sinun tarjoamasta palvelusta. Lehtimainoksessa tila on yleensä rajallinen, joten onkin tärkeää, että mainos ja sen viesti suunnitellaan tarkasti yhdessä. Meidän tekemät lehtimainokset kiinnittävät lukijan huomion tehokkaasti ja välittää mainoksen viestin selkeästi loppuasiakkaalle.

Kirjan taitto

Kirjan taittamisella on iso merkitys lukukokemukseen. Sen avulla voidaan luoda leikittelevä tai todella vakava kuva itse kirjasta. Näin ollen onkin todella tärkeää että kirjan visuaalinen ilme luodaan kirjan mukaiseksi. Meidän kirjantaittopalvelu kattaa kaiken fonttien valinnasta, marginaalien määrittelyyn ja kuvien valintaan.

Lehdet ja julkaisut

Lehtien ja julkaisujen taitto on visuaalinen kokonaisuus, jossa yhdistetään kuvia, tekstiä ja grafiikkaa. Näiden kanssa on tärkeää löytää tasapaino, jotta lukija voi omaksua tiedon helposti ja samalla nauttia visuaalisesta ilmeestä. Tässä me olemme apunasi!

Suurkuvatyöt

Suurkuvatöiden kanssa pitää olla erityisen tarkkana. Näissä erikoissuurissa suunnittelutöissä keskitytään erityisesti yksityiskohtiin, kuten värien käyttöön, kuvien terävyyden, tekstin luettavuuteen ja visuaaliseen houkuttelevuuteen. Suurkuvatöitä on esim. julkisivumainokset, messuosastot, suuret mainostaulut tai ajoneuvojen teippaukset. Meiltä onnistuu kaikenlaiset graafiset materiaalit!

Vuosikertomukset ja historiikit

Paljon tietoa, dataa ja tekstiä. Miten ne esitetään lukijalle mielenkiintoisessa muodossa? Tällaisissa esittelyissä on tärkeää, että käytetään tarpeeksi visuaalisesti houkuttelevia ja informatiivisia elementtejä. Näin ollen monimutkaisista tiedoista saadaan helppolukuisia ja helposti omaksuttavia visuaalisia tarinoita.

Muiden kokemuksia

Ei tarvitse uskoa ainoastaan meidän sanaa. Lue alta muiden filtteröimättömiä kommentteja.

Ari Kurppa
Ari Kurppa
Syyskuu 27, 2023
Ammattitaitoista toimintaa herroilla!
Terhi Kakkonen
Terhi Kakkonen
Syyskuu 14, 2023
Aikataulut piti ja palvelu ystävällistä. Kysymyksiin sain vastaukset nopeasti.
Kimmo Aakko
Kimmo Aakko
Elokuu 31, 2023
Aivan huippu firma!! Tullu kokeiltua useampaa, mutta ensimmäistä kertaa homma sujuu kuin ajatus.
Mauri Sivonen
Mauri Sivonen
Elokuu 20, 2023
Sain apua verkkosivujen teossa. Saguran paketti oli onnistunut ja he tuottivat sivut, joka on selkeä ja miellyttävä asiakkaille. Prosessi sujui aikataulussa. Suosittelen.
Juho Nenonen
Juho Nenonen
Huhtikuu 20, 2023
Ollaan oltu asiakkaita jo vuosia ja todella priimaa tuottaa nämä kaverit! Nopeaa, kustannustehokasta ja helppoa. Iso suositus!
Jarkko Mononen
Jarkko Mononen
Maaliskuu 31, 2023
Erittäin osaava porukka, selkeä toimintamalli ja wp-osaamista löytyy. Suositellaan lämpimästi.
Simo Kettunen
Simo Kettunen
Maaliskuu 29, 2023
Sagura edited a website with great expertise. Communication was easy and they answered quickly. Also, the delivery was quick. Do recommend!

Jutellaan!

Olipa kyseessä iso tai pieni projekti, me pystymme auttamaan. Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää!

Jätä puhelinnumero alle, niin olen sinuun yhteydessä tunnin sisään!
(Lupaus voimassa arkisin klo 9 - 16. Ja jos satun olemaan juuri palaverissa, niin soitan sen jälkeen!)