Siirry sisältöön

Ilosaarirock

Rakensimme verkkosivut Euroopan vanhimpiin ja Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin kuuluvalle Ilosaarirockille. Verkkosivut rakennettiin yhdessä markkinointitoimisto Vaganzan kanssa.

Ilosaarirockin sivuston ytimessä oli sivujen ja artistien helppo muokattavuus. Tämä varmistettiin sivuille rakennetulla sisältöeditorilla, jonka kautta sivuilta pystyy muokkaamaan kaikkia sisältöjä miten haluaa.

Sivuille rakennettiin oma artistit-osio, jonka kautta on helppo syöttää artistien tiedot kahdella eri kielellä. Artistit listataan omassa ruudukossaan – tyylikkäästi, mutta käytännöllisesti.

Kokonaisuus kustomoitiin kokonaan asiakkaan tarpeita varten. Sivuilla on esim. kelluvia kuvioita, kokonaan kustomoitu 100% leveä mega-menu -kokonaisuus ja sivupohjat, joiden taustavärin voi valita esiasetetuista väreistä.

Tämän lisäksi sivuille rakennettiin paljon erilaisia sisältöelementtejä, joilla uusien sivujen rakentaminen onnistuu mutkattomasti.

Kokonaisuus optimoitiin todella tarkkaan 70 000 festarikävijää varten.

Jutellaan!

Olipa kyseessä iso tai pieni projekti, me pystymme auttamaan. Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää!

Jätä puhelinnumero alle, niin olen sinuun yhteydessä tunnin sisään!
(Lupaus voimassa arkisin klo 9 - 16. Ja jos satun olemaan juuri palaverissa, niin soitan sen jälkeen!)    Muita projekteja