Siirry sisältöön

Saarilan maatila­matkailu

Suunnittelimme ja toteutimme verkkosivuston Pohjois-Karjalassa Polvijärvellä toimivalle Saarilan maatilamatkailuyritykselle. Kokonaisuudesta haluttiin näyttävä ja samaan aikaan selkeä. Sivuille rakennettiin useampi eri ajanvarauskalenteri, joiden kautta asiakas voi lähettää varauspyynnön hänelle sopivalle ajankohdalle. Tämän lisäksi sivustolla on myös paljon erilaisia sisältösivuja.

Lähtökohtana oli tuoda vanhentuneet sivut tälle päivälle, ja mahdollistaa asiakkaille selkeä näkymä mökkien varaustilanteen katsomiseen. Jokaiselle mökille luotiin myös informatiiviset esittelysivut, jotka sisälsivät mm. kuvia ja tietoa mökistä.

Tämän lisäksi sivuille rakennettiin Facebook-syöte, joka hakee verkkosivuille uusimmat julkaisut kerran tunnissa.

Mökkikohtaisen ajanvarauskalenterin kautta asiakas voi katsoa mökin varaustilannetta ja lähettää varauspyynnön hänelle sopivalle ajankohdalle. Ajanvaraukseen on mahdollista littää myös maksutoiminnallisuus. Jokainen kalenterivaraus synkronoituu Saarilan Google-kalenteriin.

Ajanvarausten hallinnointi tapahtuu helposti itse WordPressin taustahallinnasta. Ajanvaraukset voi hyväksyä tai hylätä suoraan sen kautta, jolloin asiakkaalle lähtee myös esimääritetyt sähköpostiviestit ja tilausvahvistukset.

Jutellaan!

Olipa kyseessä iso tai pieni projekti, me pystymme auttamaan. Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää!

Jätä puhelinnumero alle, niin olen sinuun yhteydessä tunnin sisään!
(Lupaus voimassa arkisin klo 9 - 16. Ja jos satun olemaan juuri palaverissa, niin soitan sen jälkeen!)    Muita projekteja