Siirry sisältöön

Verkkosivut Oulu

Rakennamme nettisivut avaimet käteen -periaatteella Oululaisille asiakkaille. Olemme tehneet satoja toteutuksia vuodesta 2013 alkaen. Onko teidän verkkosivut seuraavat?

Tähti

Tähti

Tähti

Tähti

Tähti

Lue 28 arvostelua >

Miksi valitsisit meidät?

1. Haluamme aidosti ymmärtää tarpeitasi

Meidän tehtävänä on auttaa sinun liiketoimintaasi näkymään verkossa. Ja vieläpä edustavalla ja erottuvalla tavalla. Emme vain "tee kotisivuja" vaan haluamme ymmärtää alusta alkaen mitä olet liiketoiminnallasi tekemässä. Näin pystymme rakentamaan teidän liiketoimintaa parhaiten tukevan verkkosivuston.

2. Avaimet käteen -periaatteella

Otamme verkkosivujen rakennuksessa huomioon kaiken siihen liittyvän. Hoidamme taustalla myös verkkosivujen käytettävuuden, suorituskyvyn, saavutettavuuden ja hakukonenäkyvyyden kuntoon. Asennamme myös tarvittavat analytiikka- ja mainostuspalvelut puolestasi käyttöön. Olemme aina tukenasi myös projektin jälkeen.

3. Osaava tiimi

Ammattimainen tiimimme koostuu kahdesta kovasta tekijästä. Meiltä onnistuu niin pienempien kuin isompien projektien läpivienti. Olemme tehneet verkkosivuja vuosien varrella useampia satoja. Olemme todella ylpeitä jokaisesta meidän projektista ja me halutaan auttaa myös sinua menestymään. Tiimimme kehittää verkkosivut Joensuun tiedepuistolla. Eli emme asu Oulussa, mutta silti sivumme löytyvät Googlesta hakusanalla "verkkosivut Oulu". Laitetaanko teidänkin verkkosivut näkymään Googlessa?

4. Laatu ja ripeä toiminta

Teemme toteutuksemme laadukkaasti. Emme käytä toteutuksessa valmiita koodipalikoita vaan rakennamme teidän kokonaisuutta palvelevan kokonaisuuden. Olemme kuulleet paljon hyvää toiminnastamme vuosien varrella. Toimimme ripeästi jokaisen projektin parissa. Mikäli jokin aikataulu sovitaan, niin siinä pysytään. Aina.

avaimet käteen -periaatteella

Me vastaamme siitä että kaikki toimii kuten pitää. Sinun ei tarvitse ymmärtää riviäkään koodia.

Sinun tarpeet edellä

Rakennamme räätälöidyn kokonaisuuden sinun tarpeidesi mukaiseksi. Laadimme verkkosivuista alkuun visuaalisen suunnitelman. Tekniseen toteutukseen siirrytään vasta kun visuaalinen puoli on valmis.

Helppo muokattavuus

  • Sivujen sisältöä voi muokata helposti itse
  • Näet reaaliajassa miltä tekemäsi muutokset näyttävät verkkosivulla
  • Voit luoda uusia sivuja tai lisätä sisältöä valmiiksi tallennettujen sisältölohkojen avulla
  • Olemme aina tarvittaessa tukena ja apuna

Kaikki verkkosivuihin liittyvä

Asennamme verkkosivuille kaiken valmiiksi. Verkkosivupakettiimme kuuluu muun muassa:

  • GDPR:n mukainen evästekysely
  • Google Analytics 4 kävijätilastot
  • Google Tag Managerin asennus
  • Google Search Consolen linkitys + sivukartta
  • SMTP-palvelin lähteville sähköposteille
Käyttökoulutus

Verkkosivujen käyttökoulutus

Pidämme projektin lopuksi yhdessä käyttökoulutuksen, jossa katsomme rakentamamme sivut ja niiden muokkaamisen läpi. Näin ollen osaatte tehdä muutokset kotisivuille suoraan itse! Toki me olemma myös aina apunasi.

Kartoituspalaveri pidetään teillä/meillä Joensuussa tai etänä!

Huolehdimme verkkosivujen rakennuksessa myös näistä:

Suorituskyky

Huolehdimme verkkosivujen suorituskyvystä. Näin sivusi toimivat ja latautuvat nopeasti, ja takaavat sujuvan käyttökokemuksen.

Testaus

Testaamme verkkosivut sille tarkoitetulla työkalulla. Näin varmistamme, että sivut toimivat kaikilla nykyaikaisilla selaimilla.

SEO-näkyvyys

Varmistamme että sivusi tulevat löytymään Googlesta. Rakennamme sivuille sivukartan ja toimitamme sen mm. Googlelle ja Bingille. Lisäksi varmistamme, että kaikki toimii teknisesti oikein.

Saavutettavuus

Rakennamme sivuistasi saavutettavat. Se tarkoittaa sitä, että verkkosivujasi voi käyttää kaikki, mukaan lukien esimerkiksi motoristen liikkeiden tai näön kanssa haasteita omaavat henkilöt.

Halutessasi saat kauttamme myös tehokkaan WEB-hotellin, sähköpostit (esim. Google Workspace) sekä verkkosivujen huolenpidon.

Miten projekti etenee?

small-talk

1. Varaa ilmainen kartoituspalaveri

Kartoituspalaverissa käymme tarkemmin läpi verkkosivujen tarpeita. Palaveri ei sido mihinkään ja on ilmainen!

notes

2. Tarjous + sopimus

Annamme kartoituspalaverin jälkeen tarkemman tarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen toimitamme sopimuksen allekirjoitettavaksi.

3. Visuaalinen suunnitelma

Alkuun suunnittelemme sivujen sivurakenteen yhdessä sinun kanssa. Tämän jälkeen rakennamme verkkosivuista visuaalisen suunnitelman. Eli näet miltä sivusto tulee näyttämään valmiina. Sisällöt suunnitellaan myös tässä vaiheessa yhdessä.

4. Tekninen toteutus

Siirrymme kotisivujen tekniseen vaiheeseen vasta kun visuaaliseen suunnitelmaan ollaan tyytyväisiä. Tässä vaiheessa pallo on meidän päässä!

research

5. Sivuston läpikäynti

Käymme sivuston läpi kun tekninen toteutus on valmis. Tässä vaiheessa on mahdollista tehdä vaikka isompiakin muutoksia tarpeiden mukaan!

publishing

6. Viimeistely ja julkaisu

Me hoidamme sivuston julkaisun kokonaisuudessaan kun kaikki on valmista!

Tekemiämme projekteja

Muiden kokemuksia

Ei tarvitse uskoa ainoastaan meidän sanaa. Lue alta muiden filtteröimättömiä kommentteja.

Ari Kurppa
Ari Kurppa
Syyskuu 27, 2023
Ammattitaitoista toimintaa herroilla!
Terhi Kakkonen
Terhi Kakkonen
Syyskuu 14, 2023
Aikataulut piti ja palvelu ystävällistä. Kysymyksiin sain vastaukset nopeasti.
Kimmo Aakko
Kimmo Aakko
Elokuu 31, 2023
Aivan huippu firma!! Tullu kokeiltua useampaa, mutta ensimmäistä kertaa homma sujuu kuin ajatus.
Mauri Sivonen
Mauri Sivonen
Elokuu 20, 2023
Sain apua verkkosivujen teossa. Saguran paketti oli onnistunut ja he tuottivat sivut, joka on selkeä ja miellyttävä asiakkaille. Prosessi sujui aikataulussa. Suosittelen.
Juho Nenonen
Juho Nenonen
Huhtikuu 20, 2023
Ollaan oltu asiakkaita jo vuosia ja todella priimaa tuottaa nämä kaverit! Nopeaa, kustannustehokasta ja helppoa. Iso suositus!
Jarkko Mononen
Jarkko Mononen
Maaliskuu 31, 2023
Erittäin osaava porukka, selkeä toimintamalli ja wp-osaamista löytyy. Suositellaan lämpimästi.
Simo Kettunen
Simo Kettunen
Maaliskuu 29, 2023
Sagura edited a website with great expertise. Communication was easy and they answered quickly. Also, the delivery was quick. Do recommend!
Wordpress-julkaisujärjestelmä

Wordpress-verkkosivut

Rakennamme verkkosivut pääsääntöisesti Wordpressilla. Sen avulla saamme kotisivuista helposti käytettävät, ja pystymme kustomoimaan verkkosivut, verkkokaupat ja muutkin erikoisemmat toteutukset juuri sinun tarpeitasi varten.

Miksi Wordpress?

Wordpress ei häviä minnekkään

Wordpress-julkaisujärjestelmää käyttää tällä hetkellä yli 43% kaikista maailman verkkosivuista. Wordpress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä (eli ei maksa erikseen mitään), jolloin et lukitse liiketoimintaasi lisenssimaksuihin tai tiettyihin toimijoihin.

Se on hakukone­ystävällinen

WordPress on rakennettu hakukoneliikennettä ajatellen. Taustalla toimii korkealaatuinen koodi semanttisella merkinnällä. Ei-nörttitermeillä tämä tarkoittaa, että Google ja muut hakukoneet rakastavat WordPressiä. Tästä syystä WordPress-verkkosivut sijoittuvat myös korkeammalle hakukoneissa.

Varmistat sivujen räätälöitävyyden

Teemme toteutuksen kokonaan räätälöidylle teemalle. Näin varmistamme että sivut toimivat salamannopeasti. Olet saattanut kuulla Wordpressin valmisteemoista? Emme käytä sellaisia. Ne koituvat yleensä rajoitteeksi jossain vaiheessa liiketoimintaa.

Jutellaan!

Olipa kyseessä iso tai pieni projekti, me pystymme auttamaan. Ole yhteydessä niin keskustellaan lisää!

Jätä puhelinnumero alle, niin olen sinuun yhteydessä tunnin sisään!
(Lupaus voimassa arkisin klo 9 - 16. Ja jos satun olemaan juuri palaverissa, niin soitan sen jälkeen!)